TRE UAVHENGIGE SELSKAP SOM ELSKER Å MINGLE

Shuuto utvikler og produserer og manusbasert innhold for alle tenkelige flater og formater. Vi vil være små, for å kunne produsere billigere og i mer fleksible konstellasjoner. Noen ganger er vi showrunnere, andre ganger er vi ydmyke underleverandører. Vi jobber med tv-serier, reklame, bøker, podcaster og teater for øyeblikket, og et par tre ganske ambisiøse prosjekter som handler om alternativ distribusjon (vi tør ikke å si mer før vi har et “proof of concept”).

I Nord-Norge har vi Shuuto Arctic As, med base på FilmCamp i Målselv og som produserte Elven (2017) for TV3 og som solgt til en reke land og territorier (UK, US, Fr, G m.fl gjennom DRG/Nent).

I Midt-Norge har vi Shuuto Midt As (vi greide ikke et bedre navn, sorry) som har etablert Dramasentrum Midt-Norge i Levanger - et senter for medieinnovasjon, allerede med en rekke spennende prosjekter i skjæringspunktet scene/gaming/tv/bøker.

Oslo har vi gode, gamle Shuuto As som har produsert serien Rekyl (2018), som tryna på TV3 i fjor, kan hende var det hybris å utvikle, skrive og produsere en konspirasjonsthriller på mindre en syv måneder, men med et budsjett på 12,7 mill for 8x43 minutter, lærte vi ikke så rent lite, for å si det forsiktig. Ville vi gjort det om igjen? Gjett om! Men vi kommer til å angripe manusprosess og skuespillerarbeid vesentlig annerledes, ja det er noe av det vi tester ut i Dramasentrum. Rekyl gjør det forøvrig bra på ViaPlay, får vi rapporter om. Det er jo hyggelig, sånn i ettertid.

VIL DU MINGLE MED OSS?

Vi jobber på kryss og tvers og heldig uavhengig av bransjer og sjangergrenser. Det hender vi underviser, også - det er ingen ting som er mer inspirerende enn å få møte morgendagens talenter og forsøke å hjernevaske dem litt. Har du en idé til en bok eller serie, har vi sannsynligvis tid til å høre på den og gi deg litt feedback. Hver uke setter vi av tid til å drikke kaffe (evt. te) med folk som vil slå av en prat, få råd, pitche noe osv. Det er ganske sjelden vi begynner å utvikle noe som ikke i utgangspunktet er vårt eget, men vi sender deg mer enn gjerne videre til noen som er større og sterkere og flinkere enn oss med litt sparring på veien. Vi tror på det å dele. Og vi lærer like mye av å høre på andres idéer. Vi har ingen planer om å ansette noen flere akkurat nå, Shuuto er totalt prosjektorientert, men hvem vet, finner vi gull i en av regionene vi opererer i, må vi straks øke bemanningen. Når vi er i produksjon kan vi være alt fra ti til femti mennesker, men vi må vel innrømme at vi liker små team og liten stab aller, aller best. Drømmer du om et liv med varme luncher, hagefester og julebord, er vi nok ganske gørr. Har du tanker om og interesse for medieinnovasjon, eller nye tilnærminger til f.eks tv-serier, er vi ganske sikre på at du vil like oss litt. Øverst til høyre kan du trykke på linken til Shuuto nettverk, da sender vi deg viktige oppdateringer og kanskje noen invitasjoner. Og så anbefaler vi deg å følge sidene våre på FB, selv om du også hater sosiale medier så klart.

Kristine Berg, manusprodusent/partner (kristine at shuuto.no)

Kristine Berg, manusprodusent/partner (kristine at shuuto.no)

Arne Berggren - daglig leder/produsent (arne at shuuto.no)

Arne Berggren - daglig leder/produsent (arne at shuuto.no)

Noen ganger arrangerer vi Shuutonight. Vi liker å mingle, dele erfaringer og lytte til folk som er flinkere enn oss,

Noen ganger arrangerer vi Shuutonight. Vi liker å mingle, dele erfaringer og lytte til folk som er flinkere enn oss,